29 Ağustos 2012 Çarşamba

Bodrum : Temenos Hotel

Bodrum'da Ortakent ve Yahşi arasında bir tepeye konumlanmış küçük ancak güzel bir otel olan Temenos'tan çok memnun kaldım.
Rezervasyon sırasında ısrarla üzerine basarak odalar sitede gördüğünüz fotoğrafların aynısı demelerini sebebini odaya girince anladım.
Standart oda olarak yaptığımız konaklama aslında birçok büyük otelin delux odasından hiç de az değildi.
Odalar çok ferah ve temiz, insana huzur veriyor.
Banyo çok kullanışlı ve büyük.
Her odanın ya balkonu var oturma grubuyla beraber ya da küçük bir bahçe ve verandası.Islak havlular için düşünülmüş asma yerlerini de mevcut.
Bodrum'un gece yaşantısından çok bu otelde kendi bahçenizde denize bakarak şarap yudumlamayı tercih edeceğinize garanti verebilirim:)
Bence bu otelin tek sorunu kahvaltısı. Kahvaltılar açık büfe değil, size fix olarak servis ediliyor ve yanında da omletinizi nasıl istediğinizi soruyorlar. 3ncü gün bundan yani her sabah aynı şeyi yemekten sıkılabiliyorsunuz.Herşeyin extra olması birazcık hayal kırıklığı yaratmadı değil.Omletleri çok lezzetli ama maydonozlu omlet ücretli:)

Personel çok güler yüzlü ve yardımcı.
Çok sevdiğimiz ayrılmak istemediğimiz hatta tatilin diğer günlerinde başka şehirlerdeki otelleri beğenmemize sebep olan Temenos'u herkese tavsiye edebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder